U denkt over cosmetische behandelingen, tandheelkundige esthetiek, oogbehandeling, gezondheidsbehandeling in spa’s… Maar, wachtlijsten zijn te lang of een verzekering dekt niet alle (hoge) kosten in Nederland, Duitsland…
Is het mogelijk om gunstiger aanbiedingen te vinden?

Betrouwbare klinieken en speciale ziekenhuizen in Serviƫ bieden behandelingen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

We zijn er om u te helpen met de voorlichting over, advisering over, coƶrdinatie en begeleiding van activiteiten op het gebied van gezondheidszorg.
En als u wenst, regelen we ook de heen- en terugreis voor u, evenals plaatselijk vervoer en accommodatie van het eerste tot het laatste moment van uw verblijf voor de behandeling.

Indien beschikbare tijd en doktersadvies dit toelaten en als u lokale culturele en toeristische evenementen wilt bijwonen, ook daar kunnen wij voor zorgen.

Dus geheel verzorgd zodat u zich nergens druk om hoeft te maken en u volledig kunt richten op de behandeling en het herstel.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op: info@avramovic.nl