Wellness centrum behandeling

280,00

Programma wordt aangeboden in Merkur-faciliteiten in Vrnjacka Banja, een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Servië.

Dit pakket bevat de volgende services:

 • Accommodatie in 1/2 kamer
 • Halfpension
 • Elke dag een gedeeltelijke massage naar keuze van de gast (rug, benen, gezicht) of lichaamspeeling
 • Elke dag één service in het Peloid-centrum, naar keuze van de gast (deelverpakking, gebruik van het zwembad in het Peloid-centrum)
 • Dagelijkse toegang tot het Aqua Center en Fitness Center
 • Dagelijkse toegang tot het wellnesscentrum “Fons Romanus”

Het wellnesscentrum biedt tal van faciliteiten voor plezier en ontspanning:

 • zwemmen in het zwembad met mineraalwater en hydromassage
 • relaxen in de jacuzzi
 • relaxen op het strand van Vrnjacka banja en op warme banken
 • ontgifting in de Turkse en Finse sauna gecombineerd met koude roomservice
 • meditatie met muziek therapie en waterbedden, waardoor de bloedsomloop wordt verbeterd door langs Kneipp Creek en andere waterattracties te lopen.

Al deze diensten zorgen voor momenten van superieure ontspanning, maar ook voor lichaams- en gezichtsverzorging.

De minimale verblijfsduur voor het gebruik van het arrangement is 7 dagen.
Vanaf €40 per person per dag, afhankelijk van de periode van het jaar (seizoen / laagseizoen), accommodatie en aanvullende services.

Beschrijving

Wellness centrum behandeling in het Merkur Special Hospital in Vrnjacka Banja, een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Servië.

Het eerste officiële toeristenseizoen in Vrnjacka Banja werd in 1869 geopend en het Merkur Special Hospital bestaat sinds 1947.

Merkur biedt een ultramoderne medische dienst voor de preventie, diagnose, behandeling en revalidatie van ziekten van de spijsverteringsorganen, diabetes en aandoeningen van het bewegingsapparaat, met moderne faciliteiten om bezoekers het hele jaar door te ontvangen. Medicinaal mineraalwater, geneeskrachtige minerale modder, moderne diagnostische methoden, een zeer gespecialiseerd medisch team en de modernste medische apparatuur – Merkur heeft met succes de beste gezondheids- en welzijnspakketten gecombineerd en ontwikkeld op maat van elk individu.

Hoewel geneeskunde de primaire dienst van Merkur is, zijn de faciliteiten ook geschikt voor gasten die willen genieten van tal van wellnessfaciliteiten, evenals moderne cosmetica, apparaten en andere procedures op het gebied van esthetiek, maar ook voor degenen die in Merkur gewoon een vakantie willen doorbrengen. Evenwicht, glimlach, hernieuwde energie, vakkennis en ervaring, diagnostiek en therapie, ontspanning – dat is gezondheid. En dat is wat Merkur biedt.

Tijdens uw verblijf in de Merkur is uw gezondheid de zorg van veertig artsen: specialisten en subspecialisten. State-of-the-art diagnostiek, het laboratorium dat is uitgerust om aan de meest veeleisende normen te voldoen, de expertise van onze specialisten en behandelingen met het mineraalwater van Vrnjci Spa zijn de optimale combinatie van gezondheidszorg en vakantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellness centrum behandeling” te beoordelen
%d bloggers liken dit: