Volledige diagnostiek en gezondheidscontrole in slechts 5 dagen

275,00

Gebruik de vakantie in Vrnjačka Banja, Servië, om uw gezondheidstoestand volledig te controleren.
Accommodatie en maaltijden op basis van volpension, een reeks gespecialiseerde onderzoeken, van hand tot hand, die u maanden in uw woonplaats zou kosten.

Dit pakket bevat de volgende services:

 • Accommodatie in 1/2 kamer
 • Maaltijden op basis van volpension
 • 1 x medisch onderzoek + ECG
 • Alle noodzakelijke diagnostische diensten
 • Balneotherapie met mineraalwater
 • Diëtetiek en antropometrie
 • Laboratoriumanalyses
 • Medische bezoeken 3 keer per week
 • Medische noodhulp 24 uur
 • Consultatieve specialistische en subspecialistische onderzoeken, aanbevolen door een arts
 • Dagelijkse toegang tot het Aqua Center en Fitness Center

De verblijfsduur voor het gebruik van het arrangement is 5 dagen.
Vanaf €55 per person per dag, afhankelijk van de periode van het jaar (seizoen / laagseizoen) en accommodatie.

Beschrijving

Volledige diagnostiek en gezondheidscontrole pakket in het Merkur Special Hospital in Vrnjacka Banja, een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Servië.

Het eerste officiële toeristenseizoen in Vrnjacka Banja werd in 1869 geopend en het Merkur Special Hospital bestaat sinds 1947.

Merkur biedt een ultramoderne medische dienst voor de preventie, diagnose, behandeling en revalidatie van ziekten van de spijsverteringsorganen, diabetes en aandoeningen van het bewegingsapparaat, met moderne faciliteiten om bezoekers het hele jaar door te ontvangen. Medicinaal mineraalwater, geneeskrachtige minerale modder, moderne diagnostische methoden, een zeer gespecialiseerd medisch team en de modernste medische apparatuur – Merkur heeft met succes de beste gezondheids- en welzijnspakketten gecombineerd en ontwikkeld op maat van elk individu.

Hoewel geneeskunde de primaire dienst van Merkur is, zijn de faciliteiten ook geschikt voor gasten die willen genieten van tal van wellnessfaciliteiten, evenals moderne cosmetica, apparaten en andere procedures op het gebied van esthetiek, maar ook voor degenen die in Merkur gewoon een vakantie willen doorbrengen. Evenwicht, glimlach, hernieuwde energie, vakkennis en ervaring, diagnostiek en therapie, ontspanning – dat is gezondheid. En dat is wat Merkur biedt.

Tijdens uw verblijf in de Merkur is uw gezondheid de zorg van veertig artsen: specialisten en subspecialisten. State-of-the-art diagnostiek, het laboratorium dat is uitgerust om aan de meest veeleisende normen te voldoen, de expertise van onze specialisten en behandelingen met het mineraalwater van Vrnjci Spa zijn de optimale combinatie van gezondheidszorg en vakantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volledige diagnostiek en gezondheidscontrole in slechts 5 dagen” te beoordelen
%d bloggers liken dit: