Tandartspraktijk PETROVIĆ – Niš, Servië

Betrouwbare privékliniek voor moderne en esthetische tandheelkunde met meer dan 20 jaar ervaring. Behandelingen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs:

  • Zirkonium en keramische kronen en bruggen, gemaakt met CAD / CAM-systeem
  • ORTOPAN digitaal
  • protheses – kronen en fineren
  • implantaten en mondchirurgie
  • tanden bleken en tand juwelen

Beschrijving

Tandartspraktijk PETROVIĆ dent is een praktijk voor moderne en esthetische tandheelkunde. Professionaliteit, expertise, jarenlange ervaring en voortdurende verbetering, met moderne apparatuur en materialen die we gebruiken, garanderen u topservice, kwaliteit en een lange levensduur van ons werk. De gezondheid van uw mond en tanden, met een mooie en stralende lach, is het motto en doel van ons werk.

We streven ernaar om leiders te zijn in het beroep en de praktijk, vooral op het gebied van tandprotheses. Daarvoor is naast behendigheid en ervaring ook de modernste apparatuur nodig. We hebben een digitaal diagnostisch röntgencentrum “Ortopan digital” en een geautomatiseerd CAD / CAM-systeem “ZirconZahn”, voor esthetisch en functioneel onovertroffen kronen en bruggen van zirkonium en keramiek. Om een ​​complete tandheelkundige therapie te kunnen bieden, werken wij samen met experts, specialisten op het gebied van kaakchirurgie, implantologie en orthodontie, evenals moderne tandtechnische laboratoria.

Wij benaderen elke patiënt individueel, met als doel aan uw wensen en mogelijkheden te voldoen, met maximaal respect voor de regels van het vak Vriendelijk en vrolijk personeel helpt u te ontspannen en zich op uw gemak te voelen. Wij voeren alle tandheelkundige ingrepen pijnloos uit, onder narcose, zonder spanning en angst, met kalm en nauwkeurig werk. We zorgen voor een uitstekende communicatie met patiënten en leggen elke fase van de procedure uit, wat ons voorspelbaarheid geeft in werk en bereidheid om samen te werken, en dat is de beste manier om ons en uw succes te bereiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tandartspraktijk PETROVIĆ – Niš, Servië” te beoordelen
%d bloggers liken dit: