Post-Covid revalidatie

450,001.120,00

Gepersonaliseerd revalidatie- en herstelprogramma, dat helpt bij het aanpakken van een breed scala aan lichamelijke symptomen na Covid.
Velen die Covid-19 heben meegemaakt, werden na herstel geconfronteerd met lichamelijk, cognitief of mentaal gezondheidsproblemen, waardoor ze het functioneren bij dagelijkse activiteiten verminderden.
Om hen te helpen zo snel mogelijk weer een normaal leven te leiden, heeft Merkur een programma ontwikkeld om gespecialiseerde, multidisciplinaire zorg voor revalidatie van patiënten na Covid-19.
Naast accommodatie en maaltijden omvat het programma gezondheidsonderzoeken, betrokkenheid van een multidisciplinair professioneel team, medische behandelingen en interventies.

Voor wie is het programma bedoeld?

Voor alle patiënten die positieve tests hadden ondergaan en werden behandeld voor coronavirus. Patiënten die herstellen van COVID-19 hebben verschillende symptomen:

 • Chronische vermoeidheid, spierzwakte en zwakte
 • Kortademigheid, hoesten en pijn op de borst
 • Gewrichtspijn
 • Hoofdpijn
 • Angst en depressie
 • Gewichtstoename

Opmerking: het programma is NIET bedoeld voor patiënten die een actieve behandeling met Covid 19 ondergaan of die symptomen van infectie hebben.

Voordeel van het programma

Het programma is ontworpen om patiënten te helpen zo snel en veilig mogelijk te herstellen. Patiënten brengen de volgende verbeteringen aan na het programma:

 • Verbetering van pulmonale ventilatie
 • Immuniteit versterken
 • Verbetering van de perifere bloedsomloop
 • Regulatie van secundaire ziekten (diabetes, reumatische aandoeningen, obesitas …)
 • Terugkeer naar normale fysieke en sportieve activiteiten
 • Tijdens het programma worden patiënten voorgelicht over het organiseren van hun levensroutines na thuiskomst (dieet, ademhalingsoefeningen en Chinese oefeningen, lichamelijke oefeningen, zelfbeheersing van de gezondheid …)

Welke diensten vallen onder het programma?

 • Beoordeling van de klinische toestand en ontwikkeling van een persoonlijk programma
 • Laboratoriumanalyses en diagnostiek
 • Noodzakelijke onderzoeken door specialisten en subspecialisten (neuroloog, cardioloog, longarts, endocrinoloog, oogarts, gynaecoloog, radioloog …)
 • Onderzoek door een fysiotherapeut, ontwikkeling van een revalidatieplan en beweegprogramma
 • Fysieke procedures volgens het programma
 • Onderwijs
 • Medische bezoeken en medische dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Zwemmen in het Aqua Center met thermomineraal water, wandelingen in het park en trainen in het Fintes Center

Opmerking: de klinische beoordeling van de aandoening gebeurt op basis van de toestand van de patiënt en de medische geschiedenis, dus het is noodzakelijk om eerdere medische documentatie mee te nemen (rapporten, meningen, opnames …)

REHABILITATIEPROGRAMMA’S NA COVID

Merkur heeft twee programma’s die patiënten een terugkeer naar het normale leven bieden.
Het enige verschil is dat het HIPERBARIK-programma ook de diensten van een hyperbare kamer omvat, wat de effecten van medische diensten versterkt en de hersteltijd verkort.
De dienst wordt geleverd met accommodatie in alle Merkur-faciliteiten.

Wissen

Beschrijving

Post- Covid revalidatie in het Merkur Special Hospital in Vrnjacka Banja, een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Servië.

Het eerste officiële toeristenseizoen in Vrnjacka Banja werd in 1869 geopend en het Merkur Special Hospital bestaat sinds 1947.

Merkur biedt een ultramoderne medische dienst voor de preventie, diagnose, behandeling en revalidatie van ziekten van de spijsverteringsorganen, diabetes en aandoeningen van het bewegingsapparaat, met moderne faciliteiten om bezoekers het hele jaar door te ontvangen. Medicinaal mineraalwater, geneeskrachtige minerale modder, moderne diagnostische methoden, een zeer gespecialiseerd medisch team en de modernste medische apparatuur – Merkur heeft met succes de beste gezondheids- en welzijnspakketten gecombineerd en ontwikkeld op maat van elk individu.

Hoewel geneeskunde de primaire dienst van Merkur is, zijn de faciliteiten ook geschikt voor gasten die willen genieten van tal van wellnessfaciliteiten, evenals moderne cosmetica, apparaten en andere procedures op het gebied van esthetiek, maar ook voor degenen die in Merkur gewoon een vakantie willen doorbrengen. Evenwicht, glimlach, hernieuwde energie, vakkennis en ervaring, diagnostiek en therapie, ontspanning – dat is gezondheid. En dat is wat Merkur biedt.

Tijdens uw verblijf in de Merkur is uw gezondheid de zorg van veertig artsen: specialisten en subspecialisten. State-of-the-art diagnostiek, het laboratorium dat is uitgerust om aan de meest veeleisende normen te voldoen, de expertise van onze specialisten en behandelingen met het mineraalwater van Vrnjci Spa zijn de optimale combinatie van gezondheidszorg en vakantie.

Extra informatie

Post– COVID revalidatie - pension

Post– COVID revalidatie – pension, Post– COVID HIPERBARE revalidatie – pension

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Post-Covid revalidatie” te beoordelen
%d bloggers liken dit: