Obesitas behandeling

350,00

Bevrijd uzelf van problemen met overgewicht – uniek programma op maat gemaakt voor jou.

Programma wordt aangeboden in Merkur-faciliteiten in Vrnjacka Banja, een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Servië.
De minimale verblijfsduur om van dit pakket gebruik te maken is zeven (7) dagen.
Het pakket wordt geleverd via vier verschillende programma’s:

 • Balanceren van het lichaamsgewicht
 • Lichaam opnieuw vormgegeven
 • Anticellulite-programma
 • Relax-programma’s

Het pakket (accommodatie en maaltijden op basis van volpension) omvat het volgende:

 • Ontwikkeling van een op maat gemaakt schema voor de behandeling van obesitas door de arts
 • Ontwikkelen van een maaltijdplan op maat door de voedingsdeskundige
 • Gebruik van gedefinieerde apparaten binnen een op maat gemaakt programma, zoals sonische vormer (cavitatie), radiofrequentie, lymfedrainage …
 • Dagelijkse trainingen en wandelingen op maat met een coach
 • Wellnesscentrum, Peloid Center en Aqua Center
 • Persoonlijke therapeut
 • Consultatieve specialisten en subspecialisten, aanbevolen door de arts
 • Aanvullende diensten aanbevolen door de dokter

Vanaf €50 per persoon per dag, afhankelijk van de periode van het jaar (seizoen / laagseizoen), accommodatie en aanvullende services.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u contact met ons op: info@avramovic.nl

Beschrijving

Het eerste officiële toeristenseizoen in Vrnjacka Banja werd in 1869 geopend en het Merkur Special Hospital bestaat sinds 1947.

Merkur biedt een ultramoderne medische dienst voor de preventie, diagnose, behandeling en revalidatie van ziekten van de spijsverteringsorganen, diabetes en aandoeningen van het bewegingsapparaat, met moderne faciliteiten om bezoekers het hele jaar door te ontvangen. Medicinaal mineraalwater, geneeskrachtige minerale modder, moderne diagnostische methoden, een zeer gespecialiseerd medisch team en de modernste medische apparatuur – Merkur heeft met succes de beste gezondheids- en welzijnspakketten gecombineerd en ontwikkeld op maat van elk individu.

Hoewel geneeskunde de primaire dienst van Merkur is, zijn de faciliteiten ook geschikt voor gasten die willen genieten van tal van wellnessfaciliteiten, evenals moderne cosmetica, apparaten en andere procedures op het gebied van esthetiek, maar ook voor degenen die in Merkur gewoon een vakantie willen doorbrengen. Evenwicht, glimlach, hernieuwde energie, vakkennis en ervaring, diagnostiek en therapie, ontspanning – dat is gezondheid. En dat is wat Merkur biedt.

Tijdens uw verblijf in de Merkur is uw gezondheid de zorg van veertig artsen: specialisten en subspecialisten. State-of-the-art diagnostiek, het laboratorium dat is uitgerust om aan de meest veeleisende normen te voldoen, de expertise van onze specialisten en behandelingen met het mineraalwater van Vrnjci Spa zijn de optimale combinatie van gezondheidszorg en vakantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Obesitas behandeling” te beoordelen
%d bloggers liken dit: