Lindehoning

6,4512,55

100% rauwe lindehoning uit het noordoosten van Oekraïne

Beste klant, wij leveren alleen rauwe en ongefilterde bijenhoning.

Hierdoor werd honing niet verhit tot boven de 40 ° C en blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden: vitamines, enzymen, mineralen, antioxidanten, etc.

Ook werd honing niet gefilterd door fijne filters, omdat honing op deze manier zou moeten worden verwarmd. Omdat honing ongefilterd is, bevat het daarom een kleine hoeveelheid natuurlijke deeltjes zoals kleine stukjes bijenwas, pollen enzovoort. Dergelijke deeltjes zijn te zien in alle rauwe en ongefilterde honing. Ze zijn toegestaan volgens de EU-normen en getuigen dat u een product van topkwaliteit heeft gekocht.

Wissen
Artikelnummer: L202102LH755 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Land van herkomst: Oekraïne.

De honing bevat geen stroop en andere toevoegingsmiddelen, wat betekent dat het 100% natuurlijk is.

De honing is niet thermisch behandeld; tijdens verpakkingsproces wordt nooit meer dan 40 graden Celsius. Dit betekent dat honing niet onder hoge temperaturen wordt verwerkt en “rauw” is. Het bewijs hiervan is de HMF-waarde in de set van analyses en certificaten. De HMF-waarde van de honing is meestal ongeveer 5 mg/kg. Een dergelijke waarde is kenmerkend voor verse rauwe honing. De honing bevat geen antibiotica en pesticiden.

Het wordt bevestigd door analyses van twee onafhankelijke betrouwbare laboratoria: het meest gezaghebbende laboratorium van de Europese Unie – QSI-laboratorium, Bremen, Duitsland en de tweede is het Staats Wetenschappelijk en Onderzoeksinstituut voor Laboratoriumdiagnose en Veterinaire en Sanitaire Expertise in Oekraïne.

Bewaren op een droge plaats uit de buurt van licht en warmte.

Productcode L202102LH

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lindehoning” te beoordelen
%d bloggers liken dit: