Gepersonaliseerde honingmix

Kies zelf de kruiden / planten / noten / fruit voor je persoonlijke honingmix.

Of, als u niet zeker weet welke kruiden / nootjes / fruit / planten u moet kiezen, schrijf ons wat u zou willen verbeteren op het gebied van uw lichaam, gezondheid, immuniteit…. U krijgt een deskundig advies en wij zullen honingmix volgens uw behoeften maken.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gebruikte ingrediënten evenals de grootte van de pot. Ter oriëntatie kan de prijs van een potje van +/- 740 gram tussen de 10 en 15 euro liggen

Bestel via e-mail (info@avramovic.nl), direct op de contactpagina: Neem contact op – gezond genieten (avramovic.nl) of onze FB-pagina https://www.facebook.com/avramovic.nl en verwacht een pakket dat binnen enkele dagen binnenkomt.

Beschrijving

Honing is door de geschiedenis heen gebruikt vanwege zijn grote voedingswaarde en geneeskrachtige waarde. Daarnaast is honing licht verteerbaar, heeft een lage calorische waarde, komt snel in het bloed, helpt bij de opbouw van bloed, vernietigt bacteriën … Vitaminen B1, B2, C, B6, B5 en B3, magnesium, kalium, calcium, natriumchloride, zwavel, ijzer, koper, jodium, zink zijn enkele van de ingrediënten in honing.

Honing is van groot belang voor de normale ontwikkeling van het kinderlichaam. (Het is aan te raden om kinderen tot 1 jaar geen honing te geven om infantiel botulisme te voorkomen)

Moderne chemische en biologische analyses van honing tonen aan dat een gunstige combinatie van voedingsstoffen erin het spijsverteringsstelsel van kinderen en het lichaam niet belast of inschakelt. Voor kinderen staat honing voor kant-en-klaar voedsel dat 100% door het lichaam wordt gebruikt en deel uitmaakt van zijn vitale functies. Honing wordt snel opgenomen in de dunne darm en voorkomt alcoholische gisting, de vrije zuren ondersteunen het vetverbruik en het calciumverbruik. Honing verbetert de spijsvertering, vernietigt de pathogene flora van de darmen, verhoogt hemoglobine, verdrijft darmparasieten, geneest constipatie, enz.

Er zijn meer dan 200 verschillende soorten honing, afhankelijk van de weide waar de bijen honing verzamelen, dus we hebben: linde, acacia, salie, alsem, lavendel, weide, tijm, basilicum, zonnebloemhoning, koolzaadhoning, enzovoort. Afhankelijk van het type honing dat bijen verzamelen, hangt ook de helende kwaliteit van honing af, omdat niet elke honing geschikt is voor elke probleem.

En wat gebeurt er echter als die geneeskrachtige rauwe honing wordt gemengd met geneeskrachtige kruiden of specerijen?

Volksgeneeskunde zegt dat in combinatie met lavendel vermindert het migraine, met komijn het bijdraagt ​​aan de goede werking van het hart, en met alsem en sleutelbloem reguleert het nierstenen…

Alle geneeskrachtige planten kunnen gemengd worden met honing. Geen enkele bereiding met honing geeft negatieve effecten. Rauw honing is een gezond product op zich, dus door het toevoegen van bepaalde planten wordt deze eigenschap nog sterker – ze geven het een sterkere werking en verbeteren het lichaamswerk. Ze hebben gelijk als ze zeggen: “honing moet als voedsel worden gebruikt, om niet om als medicijn te worden gebruikt”.

Houd er rekening mee dat honing en kruiden niet voor iedereen zijn weggelegd, vooral niet voor mensen die allergisch zijn voor pollen, propolis, honing en ook voor sommige planten. Ook kan het eten van grote hoeveelheden honing en kruiden leiden tot overgewicht en lichamelijke problemen veroorzaken als je planten gebruikt die een sterke werking hebben.

Daarom is het altijd nodig om experts te raadplegen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepersonaliseerde honingmix” te beoordelen