Gastro-enterologie

315,00

Programma wordt aangeboden in Merkur-faciliteiten in Vrnjacka Banja, een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Servië.

De gastro-afdeling is modern uitgerust, met 2 professionele gastro-enterologen en ervaren medisch personeel. Dit kabinet levert diensten voor het opsporen, voorkomen en adequaat behandelen van ziekten van de spijsverteringsorganen met behulp van geneeskrachtig mineraalwater waarvan is bewezen dat het een gunstig effect heeft op maag- en spijsverteringsproblemen.

Enkele van de ziekten die met succes worden behandeld:

  • maagzweren en zweren in de twaalfvingerige darm
  • gastro-oesofageale refluxziekte en andere ontstekingsziekten van de slokdarm
  • maaghernia – hiatus hernia
  • chronische gastritis en / of duodenitis
  • aandoeningen na chirurgische ingrepen in het bovenste segment van het spijsverteringskanaal
  • indigestie

Het pakket (accommodatie en maaltijden op basis van volpension) omvat het volgende:

  • Ontwikkeling van een op maat gemaakt schema voor de behandeling door de arts
  • Consultatieve specialisten en subspecialisten, aanbevolen door de arts
  • Aanvullende diensten aanbevolen door de dokter

Vanaf €45 per persoon per dag, afhankelijk van de periode van het jaar (seizoen / laagseizoen), accommodatie en aanvullende services.

De minimale verblijfsduur om van dit pakket gebruik te maken is zeven (7) dagen.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u contact met ons op: info@avramovic.nl

Beschrijving

Het eerste officiële toeristenseizoen in Vrnjacka Banja werd in 1869 geopend en het Merkur Special Hospital bestaat sinds 1947.

Merkur biedt een ultramoderne medische dienst voor de preventie, diagnose, behandeling en revalidatie van ziekten van de spijsverteringsorganen, diabetes en aandoeningen van het bewegingsapparaat, met moderne faciliteiten om bezoekers het hele jaar door te ontvangen. Medicinaal mineraalwater, geneeskrachtige minerale modder, moderne diagnostische methoden, een zeer gespecialiseerd medisch team en de modernste medische apparatuur – Merkur heeft met succes de beste gezondheids- en welzijnspakketten gecombineerd en ontwikkeld op maat van elk individu.

Hoewel geneeskunde de primaire dienst van Merkur is, zijn de faciliteiten ook geschikt voor gasten die willen genieten van tal van wellnessfaciliteiten, evenals moderne cosmetica, apparaten en andere procedures op het gebied van esthetiek, maar ook voor degenen die in Merkur gewoon een vakantie willen doorbrengen. Evenwicht, glimlach, hernieuwde energie, vakkennis en ervaring, diagnostiek en therapie, ontspanning – dat is gezondheid. En dat is wat Merkur biedt.

Tijdens uw verblijf in de Merkur is uw gezondheid de zorg van veertig artsen: specialisten en subspecialisten. State-of-the-art diagnostiek, het laboratorium dat is uitgerust om aan de meest veeleisende normen te voldoen, de expertise van onze specialisten en behandelingen met het mineraalwater van Vrnjci Spa zijn de optimale combinatie van gezondheidszorg en vakantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gastro-enterologie” te beoordelen
%d bloggers liken dit: