EXTREME Face Cream – 50ml

24,95

Actieve kernprincipes:

Achillea: flavonoïden en azulenen, met een effectieve ontstekingsremmende, samentrekkende, verstevigende en anti-sebhorreic werking.

Tijm: ideaal voor de vette huid, waar het diep doordringt, het heeft een antiseptische en effectieve anti-sebhorreic werking.

Eucalyptus: al sinds de oudheid bekend om zijn antibacteriële en genezende eigenschappen, het verfrist en bestrijdt de ontwikkeling van acne.

 

Balsamico-cosmeceutische crème, rijk aan nucleïnezuurextracten van verse officiële kruiden.

De nucleïnezuurextracten zijn de beste bondgenoot voor problematische huiden, omdat ze direct inwerken op het huid-DNA, dat de huidbeschadigingen kan herstellen.

Extreme Face Cream is een uitstekend product dat de natuurlijke zuurstofvoorziening ondersteunt en zorgt voor een zuurstofrijk, tonisch en helderder uiterlijk. Bovendien vermindert het de luciditeit en verbetert het de inhomogene kleur, het verheldert, zuivert, hydrateert en voedt de huid.

Helpt bij vette huid en acne – neiging tot roodheid – vermindering van luciditeit/inhomogene kleur

2 op voorraad

Beschrijving

De producten van World of Beauty zijn parabenenvrij, paraffinevrij, dierproefvrij, getest op hun werkzaamheid, microbiologisch gecertificeerd, omdat we onze klanten producten van hoge kwaliteit willen bieden met respect voor de natuur en dieren.

World of Beauty wordt tegenwoordig internationaal erkend als de meest effectieve en professionele Phyto-Aroma Cosmeceuticals.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EXTREME Face Cream – 50ml” te beoordelen