Bloemenhoning

5,9511,55

100% natuurhoning uit Polen

Beste klant, wij leveren alleen rauwe en ongefilterde bijenhoning.

Hierdoor werd honing niet verhit tot boven de 40 ° C en blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden: vitamines, enzymen, mineralen, antioxidanten, etc.

Ook werd honing niet gefilterd door fijne filters, omdat honing op deze manier zou moeten worden verwarmd. Omdat honing ongefilterd is, bevat het daarom een kleine hoeveelheid natuurlijke deeltjes zoals kleine stukjes bijenwas, pollen enzovoort. Dergelijke deeltjes zijn te zien in alle rauwe en ongefilterde honing. Ze zijn toegestaan volgens de EU-normen en getuigen dat u een product van topkwaliteit heeft gekocht.

 

Artikelnummer: L202009H Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Land van herkomst: Polen.

De honing bevat geen stroop en andere toevoegingsmiddelen, wat betekent dat het 100% natuurlijk is.

De honing is niet thermisch behandeld; tijdens verpakkingsproces wordt nooit meer dan 40 graden Celsius. Dit betekent dat honing niet onder hoge temperaturen wordt verwerkt en “rauw” is. Het bewijs hiervan is de HMF-waarde in de set van analyses en certificaten. De HMF-waarde van de honing is meestal ongeveer 5 mg/kg. Een dergelijke waarde is kenmerkend voor verse rauwe honing. De honing bevat geen antibiotica en pesticiden.

Het wordt bevestigd door analyses van twee onafhankelijke betrouwbare laboratoria: het meest gezaghebbende laboratorium van de Europese Unie – QSI-laboratorium, Bremen, Duitsland en de tweede is het Staats Wetenschappelijk en Onderzoeksinstituut voor Laboratoriumdiagnose en Veterinaire en Sanitaire Expertise in Oekraïne.

Als bron van mineralen die nodig zijn voor elk organisme, is honing van uitzonderlijk belang.
Minerale elementen, zoals koper, ijzer, mangaan, zijn belangrijk voor de vernieuwing van het bloed. Gebrek aan ijzer in het bloed veroorzaakt bloedarmoede. Bloedarmoede komt veel voor bij vrouwen en kinderen. Een goed dieet moet minimaal 12 milligram ijzer per dag bevatten. Honing is een soort voedsel dat vrij rijk is aan ijzer. Dit geldt vooral voor donkere honingsoorten.
De volgende enzymen zijn gedetecteerd in bijenhoning: diastase, invertase, catalase, peroxidase, lipase. In termen van enzymgehalte neemt honing een van de eerste plaatsen in onder voedingsproducten.
Honing bevat organische zuren (appelzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur, melkzuur en oxaalzuur). Het bevat ook eiwitten, vitamines, chlorofylderivaten (xanthofylen).
De samenstelling van honing omvat ook zouten van calcium, natrium, kalium, magnesium, ijzer, chloor, fosfor, zwavel, jodium, terwijl sommige soorten honing zelfs radium bevatten.
Tijdens de spectrale analyse van boekweithoning en andere veelkleurige honing werd vastgesteld dat honing ook zouten van micro-elementen bevat: mangaan, silicium, aluminium, boor, chroom, koper, lithium, nikkel, lood, tin, titanium, zink, osmium.
Het is bekend dat minerale stoffen die in onbeduidende concentraties in het lichaam worden aangetroffen een uiterst belangrijke biologische rol spelen, omdat ze door hun onderlinge verbinding met een aantal enzymen, vitamines en hormonen de gevoeligheid van het zenuwstelsel, weefselademhaling en bloedcirculatie.
Er zijn ook chemische elementen die het lichaam in kleine hoeveelheden nodig heeft, om zo te zeggen, in sporen. Dit zijn koper, jodium, mangaan, kobalt, zink, molybdeen. Al deze anorganische elementen spelen verschillende, maar zeer belangrijke rollen bij de opbouw van het skelet, komen de samenstelling van cellen binnen als de basiseenheden van ons lichaam, dienen als regulatoren van de zuurgraad en werken in het enzymsysteem.
De hoeveelheid kalium, calcium, ijzer, aluminium, magnesium, mangaan en kobalt is hoger in donkere honing dan in lichtere. We zien dat hier bijna alle elementen aanwezig zijn die nodig zijn voor onze stofwisseling.
Dit betekent niet dat andere soorten voedsel deze stoffen niet bevatten, maar toch is dit bijenproduct een van de beste bronnen. Omdat moderne voedselverwerking de minerale samenstelling en het biologische systeem verstoort, wat het gebruik van deze elementen bevordert.

Bewaren op een droge plaats uit de buurt van licht en warmte.

Productcode L202009H

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloemenhoning” te beoordelen