Honing met notenmix

6,9514,95

Bloemen honing met gemalen notenmix

 • 70% natuurhoning uit het noordoosten van Oekraïne
 • 30% notenmix van verschillende ongebrande naturel noten

Beschrijving

Bloemen honing met gemalen notenmix

Ingrediënten:

– 70% natuurhoning uit het noordoosten van Oekraïne

 • De honing bevat geen stroop en andere toevoegingsmiddelen, wat betekent dat het 100% natuurlijk is.
 • De honing is niet thermisch behandeld; tijdens verpakkingsproces wordt nooit meer dan 40 graden Celsius. Dit betekent dat honing niet onder hoge temperaturen wordt verwerkt en “rauw” is. Het bewijs hiervan is de HMF-waarde in de set van analyses en certificaten. De HMF-waarde van de honing is meestal ongeveer 5 mg / kg. Een dergelijke waarde is kenmerkend voor verse rauwe honing. De honing bevat geen antibiotica en pesticiden.
 • Het wordt bevestigd door analyses van twee onafhankelijke betrouwbare laboratoria: het meest gezaghebbende laboratorium van de Europese Unie – QSI-laboratorium, Bremen, Duitsland en de tweede is het Staats Wetenschappelijk en Onderzoeksinstituut voor Laboratoriumdiagnose en Veterinaire en Sanitaire Expertise in Oekraïne.

– 30% notenmix van verschillende ongebrande naturel noten (Amandelen wit en bruin, Pecannoten, Cashewnoten, Macadamia noten, Hazelnoten wit en bruin, Paranoten, Walnoten)

 • De notenmix bevat alleen ongebrande en ongezouten noten. Deze mix is zeer populair bij sporters en atleten om het energie niveau weer op peil te krijgen na het sporten. Deze noten helpen het lichaam weer aan energie en waardevolle voedingstoffen.
 • Walnoten hebben de naam brainfood en worden gezien als de gezondste noten die er zijn. Door een rijkheid aan Omega-3 vetzuren helpen walnoten de hersenactiviteit en energie te stimuleren.
 • Pecannoten bevatten van alle noten het meeste Vitamine B1 wat het lichaam helpt om melkzuur af te voeren uit de spieren en bijdraagt aan herstel. Daarnaast helpt vitamine B1 ook voor een goed werkend metabolisme.
 • Amandelen zijn misschien wel de populairste noten onder sporters. Amandelen bevatten namelijk naast gezonde vetten ook relatief veel eiwitten. Hierdoor dragen amandelen bij aan het herstellen en opbouwen van spieren. Daarnaast bevatten amandelen ook het aminozuur arginine welke bij kan dragen aan betere zuurstof aanvoer naar de spieren.
 • Hazelnoten bevatten net als amandelen ook arginine en zijn rijk aan vitamine B. Hazelnoten bevatten ook veel koper en ijzer welke kunnen bijdragen aan gezonde botten en een gezond zenuwstelsel.
 • Paranoten zijn rijk aan anti-oxidanten en mineralen. Met name het gehalte selenium is bijzonder hoog. 100 gram bevat 3500% van de ADH. Selenium is een antioxidant die het lichaam helpt om afvalstoffen af te voeren en het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen.
 • Cashewnoten bevatten de minste vetten van alle noten maar wel relatief veel koolhydraten. Daarom zijn cashewnoten populair om meer koolhydraten te eten, zonder te veel vetten binnen te krijgen.
 • Macadamia’s bevatten veel fytonutriënten, dit zorgt ervoor dat antioxidanten beter kunnen worden opgenoemen in het lichaam waardoor afvalstoffen en vrije radicalen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd. Daarnaast bevatten de noten kalium, calcium, magnesium en fosfor welke helpen om energie vrij te maken en de stofwisseling te ondesteunen.

Bewaren op een droge plaats uit de buurt van licht en warmte

Extra informatie

Gewicht N/B
Hoeveelheid

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Honing met notenmix” te beoordelen