“Avramovic” producten zijn een synthese van mijn persoonlijkheid en familietraditie, het is mijn manier van leven en cultuur.

Ik kon niet eens een anoniem product aanbieden zonder mijn achternaam.

Elk product is een weerspiegeling van het klimaat; dat wil zeggen – alles wat er gebeurt onder het “stukje hemel” waar het wordt geproduceerd.

Het is gebaseerd op een dubbele relatie: aan de ene kant is de natuur en aan de andere kant een man die het produceert met geduld, vaardigheden en zijn liefde.

Degenen voor wie “Avramovic” producten geen gewone producten zijn, die de diepten van de menselijke geschiedenis, de dubbelzinnigheid en de meerlagige aard hiervan herkennen, een van de oudste symbolen van de menselijke beschaving, wiens kleuren, geur en smaak  herinneringen kunnen oproepen aan dierbare mensen, paden, gezichten en landschappen,  als ze topproducten gebruiken… zien zij  erachter een ​​man met al zijn idealen staan, die graag zijn familie en mensen helpt en dol is op zijn producten.

Achter alle producten staan:

Mile Avramovic – naast vele jaren ervaring en het beoefenen van gezond leven en natuurlijke producten, heeft hij een diploma Kruidengeneeskunde, erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en de Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

En aangezien de leer nooit ophoudt, zet Mile momenteel zijn verdere ontwikkeling voort door de opleiding Voedingsdeskundige te volgen.

Alle stappen in de productie worden gecontroleerd, evenals de kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door een bekende expert Visnja Tesic (https://www.acupunctuurvisnja.nl/)

Visnja is zeer ervaren en erkend acupuncturist en kruiden specialist met verschillende specialisaties (https://www.acupunctuurvisnja.nl/over-acupuncturist)

Zij is ook de verpleegkundige en pedagoog met jaren ervaring in verschillende ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg.

Direct contact met producenten van honing, oliën en andere natuurproducten staat garant voor hoogwaardige producten en diensten.

Om onze klanten de kwaliteit van de gekochte producten te garanderen, bieden we op aanvraag een rapport over de honing die je hebt gekocht, gemaakt door het meest gezaghebbende laboratorium van de Europese Unie: QSI-laboratorium, Bremen, Duitsland, de leider in het kwaliteitsonderzoek van honing met meer dan 60 jaar ervaring.

Het rapport bevat de resultaten van laboratoriumtests in meer dan 50 parameters: de honing is niet vervalst, uitsluitend verzameld van Europese honingplanten, heeft geen antibiotica, pesticiden, straling, enz.

De stralingsachtergrond wordt gemeten en andere parameters worden geanalyseerd volgens de eisen van de EU-wetgeving.

Bovendien gaat elke partij honing vergezeld van veterinaire certificaten en andere documenten die de kwaliteit en oorsprong ervan bevestigen. Al deze documenten maken deel uit van de set van 39 pagina’s.

Extra vierge olijfolie en alle aanverwante producten die we verkopen zijn geselecteerd en handgemaakt door familiebedrijf in Toscane. De beste kwaliteit wordt gecontroleerd door Synlab Analytics in Italy.

Het Consorzio dell’Olio Toscano IGP garandeert dat elke productiefase, van oogst tot persen, binnen de geografische gebieden van de regio wordt uitgevoerd, om het label van Toscaanse IGP Extra Vierge Olijfolie toe te kennen.

Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze site nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Mile Avramovic, 0681802013

Vogelplantsoen 42, 6951JA Dieren

info@avramovic.nl

of gebruik dit formulier: Neem contact op – gezond genieten (avramovic.nl)

Geef een antwoord